Turkije brengt het beste van twee werelden samen in een vakantiebestemming die weergaloos is. Rondreizen, stedentrips, zonvakanties, wintersporten en cruises behoren tot de mogelijkheden in Turkije. Een vakantie naar het weerzinwekkende land zal het comfort van West-Europa met zich meebrengen en het mysterie van het Midden-Oosten. Wil je het thuisfront een herinnering cadeau geven? Koop een souvenir in één van de vele souvenirwinkeltjes die te vinden zijn in het land.

Het land heeft voor elk wat wils. Een vakantie naar het mooie Turkije zal iedereen bij blijven en dat komt allemaal door de authentieke bezienswaardigheden, gastvrijheid van de lokale bevolking en de uitmuntende sfeer die overal aanwezig is. Laten we niet vergeten te melden dat Turkije een prachtige natuur heeft en bruisende steden. Elke soort toerist komt in dit land aan zijn of haar trekken.

Stedentrip naar het bruisende Istanbul
Istanbul is de grootste stad van Turkije en behoort ook tot één van de grootste steden van de wereld. Ondanks dat de stad de grootste en drukst bezochte stad is van het land is het niet de hoofdstad. Ankara is de hoofdstad maar is in geen velden of wegen zo toeristisch als Istanbul. Turkije brengt twee werelden samen maar Istanbul is verdeelt gelegen over twee werelden. De stad wordt door de Bosporus gescheiden van twee continenten. Een deel van de stad ligt op het Europese continent en een deel ligt op het Aziatische continent. De stad heeft een indrukwekkende architectuur, historische bezienswaardigheden, veel restaurant, winkels en een scala aan uitgaansmogelijkheden. Dit allemaal bij elkaar optellend is Istanbul één van de meest toeristisch bestemmingen ter wereld.

Zon, Zee en strand
-De meeste toeristen die een vakantie boeken naar Turkije komen voor de uitgestrekte stranden langs de Turkse kust. De badplaatsen langs de Turkse kust worden elk jaar door toeristen uit alle windstreken aangedaan en dat komt omdat alles hier op zijn plaats valt. De accommodaties langs de Turkse kust zijn modern en voorzien van alle gemakken. Turkije is sinds de opkomst van het all inclusive concept het vakantie land van de all inclusive vakanties. In geen enkel ander land vind je zoveel all incluisve accommodaties als in Turkije. Wil je onbeperkt genieten van zon, zee en strand dan is Turkije het vakantieland waar je kan genieten van een onbezorgde vakantie. Veel Nederlanders boeken hun vakantie naar het luxe Royal Holiday Palace hotel in Lara. Dit een all inclusive resort met 606 kamers!

Vanuit de badplaatsen kun je de oudheid van het land goed ontdekken en ook de prachtige natuur. Een geliefde bestemming aan de Turkse kust is Side, deze badplaats brengt het oude Turkije en het nieuwe Turkije samen. Het oude centrum ligt bezaaid met bezienswaardigheden terwijl het nieuwe gedeelte bomvol nieuwe all inclusive accommodaties staat. Op vakantie of op reis in 2015? denk eens aan het land waar twee werelden samen worden gebracht.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Theme by RoseCityGardens.com