Prachtige stranden, culinaire keuken, bruisende steden en levendige traditionele feesten maken Spanje al jaren tot één van de meest favoriete vakantiebestemmingen van Europa. Het land omvat verschillende autonome regio’s en veel eilanden. Het land heeft door de verscheidenheid één van de meest uiteenlopende culturen en landschappen van het Europese continent. Vanuit het unieke Baskenland in het noorden tot aan de prachtige Costa del Sol in het zuiden en van de Sierra Nevada tot aan de exotische schoonheid van de Canarische Eilanden in de Atlantische Oceaan. Spanje biedt een breed scala van geografische contrasten en culturele diversiteit.

Tijdens een vakantie naar Spanje kun jezelf het goede leven van de Spanjaarden zelf ervaren. Geniet van de culinaire keuken, lekkere wijnen de de onweerstaanbare Spaanse cultuur. Spanje leent zich uitermate goed voor elke soort vakantie. De grote steden zijn ideaal voor een stedentrip, de Costa’s en de Spaanse eilanden voor een zonvakantie en het Spaanse binnenland voor een rondreis door het land met enorm veel verschillende culturen en landschappen. Overal in Spanje zal een toerist zich thuis voelen, dit allemaal door de gastvrijheid en de behulpzaamheid van alle Spanjaarden. Nu heerst alleen nog de vraag; Wat wordt de Spaanse vakantiebestemming voor 2015?

Stedentrip of zonvakantie?
Het maakt in principe niet uit waar de vakantietrip in Spanje naar toe gaat want overal zal een ieder zich thuis voelen. Voor een geweldige stedentrip lenen Barcelona en Madrid zich uitermate goed. De steden hebben een bruisend uitgaansleven, prachtige bezienswaardigheden en voldoende mogelijkheden om je kledingkast aan te vullen met nieuwe kleding, schoenen en accessoires. Een stedentrip naar Spanje kan eigenlijk het hele jaar door geboekt worden. Toch kiezen de meeste toeristen voor een vakantie naar de Spaanse Costa’s of naar de Balearen of de Canarische Eilanden. Zon, zee en strand daar draait het om tijdens een vakantie naar het mooie Spanje.

De all inclusive vakantie kent haar oorsprong op Mallorca
Mallorca is al van vroeger uit een belangrijke toeristische vakantie-eiland geweest en volgens velen is op dit eiland het all inclusive hotel concept ontstaan. Op het eiland zijn verschillende badplaatsen gelegen waar jaarlijks duizenden toeristen neer strijken voor een Spanje vakantie. Palma de Mallorca is de hoofdstad van het eiland maar een prachtige, gezellige en sfeervolle badplaats is Alcudia. De badplaats ligt in het noorden en is rustig gelegen. Toeristen genieten hier optimaal van een welverdiende vakantie. Bijvoorbeeld in het Alcudia Garden Aparthotel. Deze accommodatie is al sinds jaar en dag een geliefde accommodatie bij heel veel Nederlanders.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Theme by RoseCityGardens.com